top of page

MEGKERESSÜK ÖNNEK A MEGFELELŐ LAKÁST.....

Ugye, ismerős az érzés, amikor rövid szabadidőnket is azzal a frusztráló feladattal töltjük, hogy ingatlanosok cipelnek el minket tucatnyi olyan lakásba, ami szóba sem kerülhet nálunk?!

Mi azt a pár ingatlant mutatjuk meg, amelyet az Ön helyében mi is megvennénk.

Ajanlatot_teszunk

AJÁNLATOT TESZÜNK...

Naprakészek vagyunk  a piacon lévő lakások ismeretével, illetve azok valós értékével. Statisztikákat készítünk és egyesítünk, illetve független piaci szereplőként semmi nem befolyásol minket árajánlataink megtételekor, csakis egy korrekt üzlet megköttetése mind az eladó mind az ügyfelünk, mint vevő között.

Hatarido_ktg

HATÁRIDŐ, KÖLTSÉG, BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVET KÉSZÍTÜNK...

Szinte soha nem találkozunk olyan adás-vétellel, ahol a kiválasztott lakás egy az egyben megfelel a vevőnek. Hiszen mindenkinek más és más igényei vannak a jelenlegi lehetőségeit illetve céljait illetően. Ezen szakaszban megtervezzük, hogyan lesz lehetőségeinkből és álmainkból egy reális megvalósítás. Ilyenkor kerülnek szóba a határidők, költségek, belsőépítészet, jelenlegi és jövőbeli terveink.

Megvalosit_kiv

MEGVALÓSÍTUNK, KIVITELEZÜNK...

Profi műszaki csapatunkkal minden felmerülő problémára találunk megoldást a felújítások során. Ha csak egy egyszerűbb ráncfelvarrást szeretne az ingatlanán, rafinált megoldásokkal látványos ereményeket érünk el.

Atadunk_ert

ÁTADUNK, ÉRTÉKESÍTÜNK...

Amennyiben a kiválasztott és felújított ingatlant szeretné értékesíteni haszonnal a piacon, természetesen ebben is segítségére állunk.  Mi már csak akkor értesítjük Önt, amikor az árajánlat korrekt és komoly.

bottom of page